Ellen Pompeo, starul din "Anatomia lui Grey", a născut o fetiţă

Actriţa Ellen Pompeo, interpreta personajului Meredith Grey din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey", a născut primul său copil, o fetiţă, potrivit purtătorului de cuvânt al artistei, citat de accesshollywood.com.

634 afișări
Imaginea articolului Ellen Pompeo, starul din "Anatomia lui Grey", a născut o fetiţă

Ellen Pompeo, starul serialului tv "Anatomia lui Grey", a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fetiţa s-a născut pe 15 septembrie şi a primit numele de Stella Luna Pompeo Ivery.

Acesta este primul copil al cuplului format din Ellen Pompeo şi producătorul muzical Chris Ivery.

Katherine Heigl, colega lui Ellen din serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", a devenit şi ea, recent, mamă, după ce împreună cu soţul ei Josh Kelly, a adoptat o fetiţă din Coreea de Sud, care a primit numele de Nancy Leigh.

Atât Katherine, cât şi Ellen au luat o pauză de la filmări pentru a se concentra asupra noului lor rol - cel de mamă.

Ellen Pompeo, în vârstă de 39 de ani, şi Chris Ivery, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit la New York, în 2007, ceremonia fiind oficiată de primarul Michael Bloomberg. Cei doi s-au cunoscut într-un supermarket, în 2003.

Actriţa Ellen Pompeo a fost nominalizată la Globurile de Aur şi este câştigătoare a unui premiu al Sindicatului Actorilor Americani.

Al şaselea sezon al serialului "Anatomia lui Grey", va debuta joi, pe postul de televiziune american ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici