Europarlamentarul Cătălin Ivan este tată de tripleţi

Liderul eurodeputaţilor PSD, Cătălin Ivan, în vârstă de 33 de ani, a devenit, luni, tatăl a trei fetiţe, Victoria, Teodora şi Alexandra, el mărturisind că graba cu care fetele s-au decis să apară pe lume l-a luat prin suprindere, aşa cum o surpriză totală a fost să afle că va avea tripleţi.

852 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Cătălin Ivan este tată de tripleţi

Europarlamentarul Cătălin Ivan este tată de tripleţi (Imagine: www.europarlamentariisd.ro)

"Începând de luni, ora 18.23, sunt cel mai fericit şi mândru tată din lume. Puţin cam grăbite, dar sănătoase şi foarte frumoase, şi-au făcut apariţia în această lume Victoria, Teodora şi Alexandra", a anunţat, miercuri, europarlamentarul pe contul său de Facebook, unde, în decurs de trei ore, a primit circa 150 de "like-uri" şi 60 de comentarii cu felicitări şi urări.

Ivan a scris despre fericitul eveniment şi pe blogul său personal, unde postează mai multe detalii despre cele trei fetiţe ale sale şi despre naşterea lor.

El povesteşte, pe blog, că se afla la Strasbourg când a aflat că va deveni tătic, că a avut noroc să găsească un avion spre România şi că fetiţele au venit pe lume la intervale de aproximativ 40 de secunde.

"Aşa cum a fost o surpriză totală să aflăm că vom avea trei copii, tot aşa am fost luaţi prin surprindere de graba cu care fetele s-au decis că vor să-şi facă apariţia. Nimic nu prevestea o naştere mai repede de luna a opta, chiar dacă peste tot scrie că sarcinile cu tripleţi sunt întotdeauna cu risc maxim", mărturiseşte Cătălin Ivan.

El povesteşte că soţia sa, Cătălina, nu avusese nicio problemă de-a lungul sarcinii şi lucrurile păreau să meargă în continuare tot aşa.

"Eram la Strasbourg când am aflat că voi fi tătic în chiar ziua respectivă. Am avut noroc că am găsit un avion care pleca în scurt timp de la aflarea veştii şi am fost şi mai norocos că am ajuns la timp la aeroport după multe complicaţii. Aveam însă să mă simt cel mai norocos om de pe Pământ când am ajuns la spital şi am aflat că mama şi fetele sunt sănătoase şi în siguranţă", scrie Ivan pe blogul său.

Tânărul europarlamentar le împărăşeşte cititorilor blogului său şi gândurile sale de bucurie, recunoştinţă, dar şi responsabilitate şi îngrijorare care îl cuprind legat de naşterea celor trei copii.

"Nu găsesc cuvintele cele mai potrivite să exprime ceea ce simt. Bucurie, recunostinţă, responsabilitate, îngrijorare ar fi doar câteva cât de cât aproape. Toţi îmi spuneau şi îmi spun că primul copil iţi schimbă viaţa şi te schimbă şi pe tine pentru totdeauna. Să înţeleg că primii trei te schimbă de trei ori mai mult?", scrie europarlamentarul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici