Eva Carneiro s-a căsătorit

Fosta medic al echipei Chelsea, Eva Carneiro, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit, miecuri, la Londra, cu Jason De Carteret, în vârstă de 49 de ani, un explorator polar şi om de afaceri, informează Daily Mail.

725 afișări
Imaginea articolului Eva Carneiro s-a căsătorit

Eva Carneiro s-a căsătorit

Ceremonia a avut loc la biserica St. Patrick din cartierul Soho, la aceasta fiind prezenţi mai mulţi foşti jucători ai echipei Chelsea, între care şi fostul portar Mark Schwarzer.

Însă, niciunul dintre actualii jucători ai echipei de pe Stamford Bridge şi nici tehnicianul Jose Mourinho nu au fost prezenţi la ceremonie.

Eva Carneiro a plecat de la Chelsea după ce a fost criticată de antrenorul Jose Mourinho. Ea lucra de şase ani la echipa londoneză şi a anunţat că-l va da în judecată pe tehnicianul portughez.

În august, tehnicianul formaţiei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a avut un conflict cu medicul Eva Carneiro şi cu fizioterapeutul Jon Fearn, pe care i-a acuzat că au intervenit nejustificat să acorde îngrijiri medicale unui fotbalist accidentat, la un meci din Premier League.

Carneiro nu a mai fost la baza clubului Chelsea de la mijlocul lunii august. În schimb, fizioterapeutul Jon Fearn a continuat să lucreze cu prima echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici