Eva Longoria a devenit naşa fiicei lui David şi Victoria Beckham. Harper, botezată alături de Cruz, fratele ei mai mare - FOTO

Actriţa americană Eva Longoria a devenit naşa fiicei fotbalistului britanic David Beckham şi a soţiei acestuia, designerul Victoria Beckham, care a fost botezată împreună cu Cruz, fratele ei mai mare, în weekend, potrivit People.

1978 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria a devenit naşa fiicei lui David şi Victoria Beckham. Harper, botezată alături de Cruz, fratele ei mai mare - FOTO

Sursa FOTO: Profimedia Images

Botezul a avut loc duminică, la o biserică din Marea Britanie, iar la eveniment au participat mai multe vedete.

Harper, în vârstă de 7 ani, este unica fiică a soţilor Beckham, iar naşul ei este o altă vedetă, Ken Paves, un stilist al starurilor britanice.

De cealaltă parte, fiul cel mic al lui David Beckham, Cruz, în vârstă de 14 ani, i-a avut ca naşi pe cântăreţul Marc Anthony, fostul soţ al actriţei Jennifer Lopez, şi pe agentul sportiv Dave Gardner, cunoscut şi ca partener de viaţă al actriţei Liv Tyler.

Fericiţii părinţi au publicat imagini de la eveniment pe reţeaua de socializare online Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harper Seven looked so beautiful last night kisses @bonpoint X 👸

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Dec 22, 2019 at 6:59am PST

"Astăzi sunt mândră să îi văd pe Harper şi Cruz botezaţi în prezenţa prietenilor şi a familiei", a scris Victoria Beckham. "Profund recunoscătoare. Te iubesc, David Beckham", a mai scris fosta membră a trupei Spice Girls, care este căsătorită cu fotbalistul britanic din 1999.

După ceremonia religioasă a avut loc o petrecere la Cotswolds Manor, reşedinţa soţilor Beckham, situată în sud-vestul Marii Britanii. Printre invitaţi s-a numărat şi cântăreţul Elton John, naşul fiilor mai mari, Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, şi Romeo, în vârstă de 16 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici