Expoziţie inedită cu obiecte personale ale Madonnei, la Londra (Video)

Aproximativ 300 de obiecte personale ale Madonnei vor fi incluse într-o expoziţie inedită, care va fi deschisă anul viitor, la Londra.

10 afișări
Imaginea articolului Expoziţie inedită cu obiecte personale ale Madonnei, la Londra (Video)

Expoziţie inedită cu obiecte personale ale Madonnei, la Londra (Imagine: Mediafax/AFP)

Expoziţia, intitulată "Simply Madonna: Materials Of The Girl", va putea fi vizitată la Old Truman Brewery din Londra, între 21 februarie şi 22 martie, informează revista britanică New Musical Express.

Aceasta va cuprinde obiecte personale ale superstarului, de la celebra rochie roz purtată în videoclipul piesei "Material Girl", din 1985, la rochiile din filmul "Evita" (1996), precum şi costumele prezentate în clipurile "American Pie" (1999) şi "Music" (2000).

De asemenea, publicul va mai putea vedea şi două premii MTV primite de Madonna pentru albumul "Ray Of Light".

Expoziţia are ca scop să prezinte povestea divei pop a cărei carieră se întinde pe mai bine de trei decenii, începând cu lansarea sa în 1983, cu hitul "Holiday", şi până în prezent, când la doar o săptămână după sărbătorirea împlinirii a 50 de ani, Madonna s-a lansat într-un nou turneu mondial, intitulat "Sticky and Sweet".

Material Girl

 Holiday

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici