Familia actriţei Nicole Kidman deţine terenuri cât suprafaţa totală a Ungariei

Familia actriţei Nicole Kidman deţine terenuri în Australia care, însumate, echivalează cu suprafaţa totală a Ungariei, potrivit businessmagazin.ro, care citează dailymail.co.uk.

252 afișări
Imaginea articolului Familia actriţei Nicole Kidman deţine terenuri cât suprafaţa totală a Ungariei

Familia actriţei Nicole Kidman deţine terenuri cât suprafaţa totală a Ungariei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicole Kidman nu face parte din categoria actorilor care au venit la Hollywood să se îmbogăţească. Potrivit Daily Mail, familia actriţei se numără printre cei mai mari proprietari de terenuri din lume, deţinute prin intermediul companiei Kidman Holdings. Astfel, Kidman Holdings deţine 10 milioane de hectare de terenuri, situându-se pe locul al optulea în topul celor mai mari latifundiari ai planetei şi pe primul loc în topul proprietarilor privaţi de terenuri.

Clasamentul celor mai mari latifundiari ai planetei este dominat de regina Marii Britanii, cu 2,7 miliarde de hectare, în 32 de ţări. Însumate, proprietăţile deţinute de regina Marii Britanii reprezintă 18,3% din totalul terenurilor din lume.

Al doilea proprietar mare de terenuri din lume este regele Abdullah al Arabiei Saudite, locul al treilea în clasament fiind ocupat de papă. Pe următoarele locuri se plasează regele Mohammed, din Maroc, şi regele Thailandei, Bhumibhol.

Cea mai mare parte a terenurilor deţinute de familia Kidman este ocupată de ferme. Kidman Holdings este un gigant cu tradiţie, fiind înfiinţat în secolul al XIX-lea, de către Sir Sidney Kidman, unul dintre strămoşii celebrei actriţe. Se pare că acesta s-a lansat în afaceri pornind de la zero, după ce la vârsta de 13 ani a fugit de acasă şi a fost nevoit să se descurce de unul singur. Unicul său "capital" din acel moment era un cal pe jumătate orb. Sir Sidney Kidman a murit în 1935.

Părinţii actriţei Nicole Kidman lucrează însă în domenii care nu au legătură cu afacerile imobiliare. Tatăl său, Anthony, este inginer biochimist, în timp ce mama sa, Janelle, lucrează în sistemul de învăţământ.

Purtătorul de cuvânt al actriţei a refuzat să comenteze orice legătură de sânge între Nicole Kidman şi proprietarii Kidman Holdings.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici