Familia Regală evită patru alimente obişnuite - Ce nu mănâncă niciodată

  • Ceapa şi usturoiul, deşi comune în multe bucătării, sunt evitate pentru a preveni respiraţia neplăcută, conform spuselor fostului bucătar regal John Higgins.
  • Fructele de mare sunt interzise în timpul evenimentelor regale pentru a evita riscul de intoxicaţie alimentară, având în vedere programul încărcat al membrilor familiei.
  • Delicatesa franţuzească foie gras a fost interzisă de regele Charles din considerente etice, evidenţiind preocuparea pentru bunăstarea animală şi producţia alimentară responsabilă.
5269 afișări
Imaginea articolului Familia Regală evită patru alimente obişnuite - Ce nu mănâncă niciodată

Sursa foto: X

Familia Regală, cunoscută pentru accesul la bucătării excepţionale din întreaga lume, se abţine de la patru alimente specifice, chiar dacă unele par comune în bucătăriile britanice, scrie The Mirror.

În timp ce unele dintre aceste alimente, cum ar fi ceapa şi usturoiul, sunt comune în bucătăriile britanice, sunt evitate din cauza preocupărilor legate de producerea mirosului neplăcut sau a disconfortului în timpul conversaţiei. Regina Camilla a confirmat această preferinţă, notând că usturoiul este interzis, mai ales în timpul evenimentelor regale, pentru a asigura o conversaţie politicoasă.

Fructele de mare sunt, de asemenea, evitate de membrii familiei regale britanice, pentru a reduce riscul de intoxicaţie alimentară, având în vedere programul lor încărcat. În timp ce regele Charles a fost văzut răsfăţându-se cu stridii, în general, fructele de mare sunt evitate, aşa cum a dezvăluit fostul majordom Grant Harrold.

În plus, regele Charles a interzis delicatesa franţuzească foie gras din meniurile Regale din consideraţii etice legate de producţia sa.

În ciuda accesului lor la alimente diverse şi luxoase, aceste preferinţe reflectă consideraţia membrilor Familiei Regale pentru etichetă şi pentru problemele etice în alegerile lor alimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici