Fanii Star Wars pot inchiria o vilă cu decoraţiuni ca în celebra serie SF. Cât costă cazarea pe noapte

Fanii seriei Star Wars pot să găsească oferte de cazare în camere amenajate într-o vilă din Davenport, Florida, după modelul decorurilor din celebrele filme S.F., arată Mirror.

897 afișări
Imaginea articolului Fanii Star Wars pot inchiria o vilă cu decoraţiuni ca în celebra serie SF. Cât costă cazarea pe noapte

sursa FOTO: captura video

Camerele cu paturi inspirate din designul navetelor spaţiale din seria Star Wars pot fi închiriate chiar şi la preţuri de 18 lire sterline pe noapte, notează britanicii. Designerii s-au inspirat din mai multe scene ale seriei, printre cele mai cunoscute fiind cele din Millennium Falcon.

Fiecare dintre cele nouă camere ale vilei oferite spre închiriere au fost decorate cu detalii inspirate de diferite planete surprinse în serie.

Chiar şi aparatele din bucătărie sunt concepute pornind de la recuzita folosită în filmele Star Wars.

Creată din imaginaţia lui George Lucas, franciza "Războiul stelelor" a marcat, în 1977, naşterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg, în care se va remarca şi Steven Spielberg. Cei doi cineaşti, care au făcut parte din acelaşi grup de tineri regizori cu referinţe mai degrabă televizuale decât cinematografice, urmau să colaboreze, de altfel, apoi, la o altă saga de succes mondial, formată din cele patru filme "Indiana Jones".

După succesul filmului "Războiul stelelor", care a contribuit la lansarea carierei actorului Harrison Ford, George Lucas a decis să încredinţeze regia următoarelor filme din serie altor cineaşti. Astfel, "Imperiul Contraatacă" (1980) a fost regizat de Irvin Kershner şi "Întoarcerea lui Jedi" (1983) a fost regizat de britanicul Richard Marquand.

La sfârşitul anilor '90, cineastul producător a adăugat francizei sale alte trei filme noi, ale căror acţiuni se desfăşoară din punct de vedere cronologic înainte de primul lungmetraj din 1977. Acea nouă trilogie - "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei" (1999), "Războiul stelelor: Atacul clonelor" (2002) şi "Star Wars: Episodul III - Răzbunarea Sith" (2005) - a fost în întregime regizată de George Lucas şi i-a avut în distribuţie pe Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman şi Hayden Christensen.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au continuat seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu cele trei noi filme lansate din 2015.

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici