FĂRĂ PRECEDENT | Decizia Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în istorie

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie în premieră. Ce s-a întâmplat la Casa Regală a Marii Britanii va rămâne în istorie.

7161 afișări
Imaginea articolului FĂRĂ PRECEDENT | Decizia Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în istorie

FĂRĂ PRECEDENT | Decizia Reginei Elisabeta a II-a va rămâne în istorie

Regina Marii Britanii şi-a angajat un asistent personal de culoare, pentru prima dată în istorie. Major Nana Kofi Twumasi-Ankrah va deveni, astfel, primul ajutor de culoare al Reginei Elisabeta a IIa, asistând, prin această funcţie, la evenimente de rang înalt şi participând la întâmpinarea oaspeţilor importanţi ai membrilor familiei regale, scrie Gândul.

Major Nana Kofi Twumasi-Ankrah, un ofiţer originar din Ghana care a luptat în războiul din Afganistan, va ocupa unul dintre cele mai importante roluri în echipa de la Casa Regală, informează jurnaliştii de la The Times.

Ca ajutor regal, Major Nana Kofi Twumasi-Ankrah, cunoscut prietenilor drept „TA", va fi, astfel, una dintre persoanele de mare încredere din anturajul Reginei şi o va asista la evenimentele oficiale, fiind prezent şi la întâmpinarea oaspeţilor de rang înalt la reşedinţa regală.

Din punct de vedere istoric, acest post a fost special creat pentru ca cineva să aibă grijă de caii regali, dar în timpurile moderne se aşteaptă de la persoana care ocupă funcţia să fie destul de prezent ca un sprijin pentru Regina Elisabeta. Importanţa acestui rol creşte mai ales acum, după ce Ducele de Edinburgh a anunţat că se retrage din viaţa publică. 

CITEŞTE CONTINUAREA PE GÂNDUL

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici