FOTO Haos în weekend la aeroportul JFK din New York. Zeci de broaşte s-au târât pe pistele de aterizare/ decolare şi au întârziat zborurile

Peste 40 de broaşte ţestoase s-au aflat, în weekend, pe aeroportul JFK din New York, acestea aflându-se în sezonul împerecherii, fapt ce a dus la întârzierea mai multor zboruri, scrie Daily Mail.

1072 afișări
Imaginea articolului FOTO Haos în weekend la aeroportul JFK din New York. Zeci de broaşte s-au târât pe pistele de aterizare/ decolare şi au întârziat zborurile

FOTO Haos în weekend la aeroportul JFK din New York. Zeci de broaşte s-au târât pe pistele de aterizare/ decolare şi au întârziat zborurile

Purtătoarea de cuvânt a Autorităţii Portuare din New York, Cheryl Albiez, a declarat pentru New York Daily News că anumite avioane ”au fost, pentru scurt timp, blocate pe pistă” şi în imposibilitate de a decola din cauza animalelor.

Broaştele se aflau în plin sezon de împerechere, iar un ritual care are loc în acest sezon este migrarea anuală, care se desfăşoară de obicei din luna iunie până la jumătatea lunii iulie.

Deşi zborurile au înregistrat întârzieri, pasagerii nu au fost supăraţi deloc atunci când au aflat motivul.

”Avionul meu este reţinut pe pistă din cauza unor broaşte. Nici măcar nu sunt supărat”, a scris un utilizator al reţelei sociale Twitter.

O altă persoană a scris: ”Aparent sunt nişte BROAŞTE pe pista de decolare la JFK şi vom ajunge cu întârziere”.

Mai mulţi specialişt au fost chemaţi la faţa locului pentru a colecta animalele care se aventurau prea aproape de avioane, şi le-au eliberat în zone mai sigure.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici