Farrah Fawcett i-a lăsat averea de şase milioane de dolari fiului ei

Actriţa americană Farrah Fawcett, decedată pe 25 iunie, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit de cancer, i-a lăsat fiului ei, Redmond O'Neil, cea mai mare parte a averii sale, estimată la şase milioane de dolari, informează dailymail.co.uk.

71 afișări
Imaginea articolului Farrah Fawcett i-a lăsat averea de şase milioane de dolari fiului ei

Farrah Fawcett i-a lăsat averea de şase milioane de dolari fiului ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Farrah Fawcett, vedeta serialului de televiziune din anii 1970 "Îngerii lui Charlie", şi-a actualizat testamentul în 2007, la puţin timp după ce a fost anunţată de către medici că tipul de cancer de care suferea s-a extins şi la ficat.

Prin acest testament, actriţa americană nu i-a lăsat nimic tatălui lui Redmond, actorul Ryan O'Neil, cu care a avut o relaţie de 15 ani, încheiată în 1997. Cei doi s-au împăcat la puţină vreme după ce Farrah Fawcett a fost diagnosticată cu cancer, în 2006.

Actriţa a lăsat prin testament şi o anumită sumă pentru Universitatea Texas.

În acest testament, Farrah Fawcett a cerut ca averea moştenită de fiul ei să fie plasată într-un fond special, controlat de doi executori testamentari, care îi vor aloca o sumă lunară pentru cheltuielile de zi cu zi şi îl vor ajuta să îşi cumpere propria lui casă.

Redmond O'Neil, în vârstă de 24 de ani, se luptă cu dependenţa de alcool şi de droguri încă din adolescenţă. El se află în prezent într-o închisoare din Los Angeles, după ce a fost acuzat de posesie şi consum de droguri.

"Am iubit-o atât de mult (pe Farrah Fawcett - n.r.). Redmond duce acum bătălia vieţii sale dar cred că se descurcă bine. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a onora memoria ei şi pentru a-l apăra pe fiul nostru", a declarat Ryan O'Neil, în vârstă de 68 de ani, într-un interviu acordat recent presei americane.

Redmond O'Neal, fiul actriţei Farrah Fawcett şi al celebrului actor Ryan O'Neal, a fost pus sub acuzaţie pentru deţinere de metamfetamine, substanţe descoperite de poliţie în timpul unei percheziţii efectuate la domiciliul actorului, în septembrie 2008, când tânărul se afla deja în regim de eliberare condiţionată, după o precedentă condamnare pentru posesie de stupefiante.

Situaţia lui Redmond O'Neal a devenit şi mai dificilă după ce a fost arestat, pe 5 aprilie, la intrarea într-o închisoare din Los Angeles, unde venise să îşi viziteze un prieten. Poliţiştii au descoperit droguri în maşina tânărului.

Tatăl lui Redmond, actorul Ryan O'Neal - celebru pentru rolurile din filmele "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, şi "Love Story", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar în 1971 - a fost la rândul lui condamnat, în ianuarie, fiind obligat să urmeze un program de dezintoxicare, care va dura 18 luni. Poliţia americană a găsit droguri în camera actorului în vârstă de 67 de ani, în timpul unei percheziţii din septembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici