Femeia de 26 de ani din SUA care s-a născut cu două vaginuri: „Vreau să mă operez ca să mă pot bucura de sex cu soţul meu”

  • O femeie de 26 de ani din Statele Unite ale Americii s-a născut cu o condiţie medicală rară.
  • Femeia are două utere, vaginuri şi cervixuri.
  • Aceasta a aflat de condiţia sa medicală atunci când a născut primul copil.
  • Femeia vrea mai multe intervenţii chirurgicale pentru ca sexul să fie mai confortabil şi fără durere.
2943 afișări
Imaginea articolului Femeia de 26 de ani din SUA care s-a născut cu două vaginuri: „Vreau să mă operez ca să mă pot bucura de sex cu soţul meu”

Femeia de 26 de ani din SUA care s-a născut cu două vaginuri: „Vreau să mă operez ca să mă pot bucura de sex cu soţul meu”

Brittany Jacobs, în vârstă de 26 de ani, este o mamă care suferă de o condiţie medicală foarte rară de care a aflat în momentul în care a născut primul copil: femeia are două vaginuri, relatează Daily Star.
 
Femeia a declarat pentru Daily Star că vrea să facă mai multe intervenţii chirurgicale pentru a corecta problema medicală pe care o are: două utere, cervixuri şi vaginuri.
 
Femeia a rămas şocată în momentul în care a aflat, însă verdictul medicilor a făcut-o să înţeleagă de ce sexul era problematic şi dureros.
 
Cuplul din Statele Unite ale Americii, Carolina de Nord, a avut mereu probleme cu sexul şi amândoi au declarat că activitatea a fost întotdeauna mai puţin confortabilă.
 
Cum a aflat Brittany Jacobs de problema sa
 
În momentul în care aceasta a trebuit să nască primul copil, medicii au fost nevoiţi să-i taie septul vaginal pentru a putea scoate bebeluşul fără probleme. Brittany a explicat că operaţiunea i s-a părut dureroasă.
 
Acum, femeia îşi doreşte să facă mai multe operaţii pentru a putea soluţiona această condiţie medicală.
 
„Aş vrea ca medicii să elimine mai mult ţesut din septul vaginal pentru că aş vrea să pot face sex cu soţul meu. Nu mai vreau ca această activitate să fie dureroasă”, a spus Brittany.
 
„Medicii mi-au spus, totuşi, că ar trebui doar să mă relaxez înainte de a face sex”, a mai spus femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici