Fergie s-a pregătit de Halloween. Ce costum sexy va purta vedeta - FOTO

Artista americană Fergie le-a arătat fanilor de pe Twitter cum va fi îmbrăcată de Halloween, membra trupei Black Eyed Peas postând o fotografie în care poartă un costum mulat de leopard.

5246 afișări
Imaginea articolului Fergie s-a pregătit de Halloween. Ce costum sexy va purta vedeta - FOTO

Fergie (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cunoscută pentru vestimentaţia îndrăzneaţă în care apare în videoclipuri şi în concerte, Fergie şi-a surprins încă o dată fanii, cei 476.000 de urmăritori ai contului ei Twitter putând vedea în avans ce va purta artista de Halloween.

Însoţită de descrierea: "Entuziasmată de Halloween! Pisicuţă obraznică, pis pis pis!", fotografia postată vineri pe Twitter o înfăţişează pe cântăreaţa americană într-un costum de leopard ce pare să fie făcut din latex. Vestimentaţiei îndrăzneţe nu îi lipsesc urechile şi coada de felină, nici pantofii cu toc înalt.

Fergie este căsătorită din 2009 cu actorul Josh Duhamel, cunoscut pentru rolul din seria de acţiune Transformers, iar cei doi au rămas împreună în ciuda acuzaţiilor potrivit cărora artistul ar fi înşelat-o pe soţia sa cu o stripteuză în primul lor an de mariaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici