Fiica muzicianului Billy Joel, spitalizată în urma unei tentative de sinucidere, a fost externată

Fiica muzicianului american Billy Joel, Alexa Ray, care a fost internată într-un spital din New York, sâmbătă, în urma unei tentative de sinucidere, a fost externată, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al artistului.

10 afișări
Imaginea articolului Fiica muzicianului Billy Joel, spitalizată în urma unei tentative de sinucidere, a fost externată

Fiica muzicianului Billy Joel, spitalizată în urma unei tentative de sinucidere, a fost externată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alexa Ray, în vârstă de 23 de ani, fiica lui Billy Joel şi a fostului top model Christie Brinkley, s-a mutat cu tatăl său după externare.

Reporterii New York Times au anunţat sâmbătă, citând oficiali ai poliţiei, că Alexa Ray Joel a fost spitalizată într-o clinică din Manhattan pentru că ar fi înghiţit o cantitate mare de medicamente, după ce s-a despărţit de iubitul său.

Alexa Ray - singurul copil al autorului piesei "Piano Man" - a debutat anul acesta cu piesa muzicală "Invisible" şi a colaborat la emisiunea de televiziune "The Wendy Williams Show".

Billy Joel, în vârstă de 60 de ani, este al şaselea în clasamentul celor mai bine vânduţi muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA).

Joel a avut hituri în Top 10 în fiecare dintre deceniile '70, '80, '90, a vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreagă şi a câştigat de şase ori premiul Grammy. A fost inclus în Songwriter's Hall of Fame (1992) şi în Rock and Roll Hall of Fame (1999).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici