FILM AMUZANT: Ce se întâmplă cu un iPhone 5 lipit de asfalt? - VIDEO

Mulţi îşi doresc enorm să deţină un iPhone 5, smartphone-ul fiind unul dintre cele mai râvnite obicte ale momentului. Dar ce se întâmplă atunci când îl vezi că stă pe asfalt?

6110 afișări
Imaginea articolului FILM AMUZANT: Ce se întâmplă cu un iPhone 5 lipit de asfalt? - VIDEO

FILM AMUZANT: Ce se întâmplă cu un iPhone 5 lipit de asfalt?

În Olanda, iPhone 5 va fi pus în vânzare abia vineri. Totuşi, cei de la iPhone5.nl au obţinut unul şi s-au gândit deja să-l întrebuinţeze "cu folos".

Au lipit smartphone-ul de asfalt într-unul dintre cele mai aglomerate cartiere din Amsterdam, Leidseplein, şi au pornit camera video, informează Daily Mail.

Rezultatele filmului au fost cele aşteptate: videoclipul realizat a stârnit amuzamentul.

Mulţi dintre trecători au încercat să ridice iPhone-ul de pe asfalt, doar ca să realizeze imediat că acesta este lipit. Unii s-au consolat repede cu ideea şi au zâmbit, dar alţii au fost mai insistenţi şi au încercat diverse metode de a-l ridica. Au fost stârnite chiar şi reacţii de furie, câţiva încercând să lovească telefonul cu picioarele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici