Filmările la "Furios şi iute 7", întrerupte după decesul lui Paul Walker, vor fi reluate

Filmările la lungmetrajul "Furios şi iute 7", care au fost întrerupte în urma decesului actorului Paul Walker, vor fi reluate, iar pelicula va fi terminată, a anunţat, vineri, regizorul James Wan.

1457 afișări
Imaginea articolului Filmările la "Furios şi iute 7", întrerupte după decesul lui Paul Walker, vor fi reluate

Filmările la "Furios şi iute 7", întrerupte după decesul lui Paul Walker, vor fi reluate (Imagine: Shutterstock)

James Wan, care a început filmările la "Furios şi iute 7" în luna septembrie, a declarat pentru site-ul tmz.com că va continua acest proiect, deşi întreaga echipă este "extrem de tristă şi afectată" de moartea lui Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner în cinci din cele şase filme ale francizei, informează dailymail.co.uk.

James Wan, un cineast malaezian stabilit în Australia, este cunoscut pentru regia primelor două filme din franciza horror "Saw: Puzzle mortal" (2003 şi 2004). Recent, acesta a acceptat să regizeze "Furios şi iute 7" în locul lui Justin Lin.

Filmul era programat să fie lansat pe 11 iulie 2014, dar după decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, studiorile Universal au notificat întreaga echipă că filmările vor fi întrerupte pentru o perioadă nedeterminată.

"Deocamdată este responsabilitatea noastră să întrerupem producţia filmului «Furios şi iute 7» pentru o vreme, astfel încât să putem evalua toate opţiunile disponibile ale continuării francizei", au declarat, miercuri, reprezentanţii studioului Universal Pictures într-un comunicat.

Producătorii filmaseră deja 55 de zile pentru pelicula "Furios şi iute 7" şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare. Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O'Conner, un fost agent FBI, care adora maşinile de curse.

Nu se ştie încă ce abordare va avea James Wan în legătură cu terminarea filmului, dar potrivit unor surse acesta ar putea rescrie scenele finale, fără Paul Walker, sau chiar ar putea relua filmările de la capăt, folosind un alt actor principal.

Franciza "Furios şi iute", care a avut până acum încasări de peste 2 miliarde de dolari, este una dintre cele două francize importante, alături de seria "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me", care a contribuit la redresarea studiourilor Universal Pictures în ultimii ani.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Brick Mansions", aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici