Filmările pentru "The Dark Knight Rises", suspendate din cauza accidentării unui cascador

Filmările pentru "The Dark Knight Rises", următorul film din seria "Batman", au fost suspendate după accidentul grav suferit de un cascador din distribuţie, care, în timpul unui salt cu paraşuta, s-a prăbuşit pe acoperişul unei case de vacanţă din Scoţia.

159 afișări
Imaginea articolului Filmările pentru "The Dark Knight Rises", suspendate din cauza accidentării unui cascador

Filmările pentru "The Dark Knight Rises", suspendate din cauza accidentării unui cascador

Potrivit contactmusic.com, cascadorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a efectuat un salt cu paraşuta deasupra Scoţiei, cu ocazia filmării unei scene pentru filmul "The Dark Knight Rises", la începutul acestei luni. Coborârea cascadorului a ieşit de pe traiectoria stabilită, iar acesta s-a prăbuşit pe acoperişul acoperit cu ţiglă al unei case de vacanţă.

El a rămas înfipt în acoperiş până la brâu, sub privirile îngrozite ale echipei de filmare, până când un localnic a adus o scară, a urcat pe casă şi l-a ajutat să se elibereze.

Potrivit unor surse de la Hollywood, pentru noul film din seria "Batman", regizorul Christopher Nolan doreşte să le ofere personajelor sale mai multă profunzime şi o tentă întunecată cu accente de thriller psihologic.

Filmul "The Dark Knight Rises", în care joacă, printre alţii, Christian Bale, Liam Neeson, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine şi Marion Cotillard, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 20 iulie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici