Filmul "Dansul dragostei 2" intră, vineri, în cinematografele româneşti

Filmul "Dansul dragostei 2"/ "Step Up 2 The Streets" de Jon Chu, o dramă romantică în care eroii interpretaţi de Briana Evigan şi Robert Hoffman participă la cea mai dură competiţie de street dance, va intra în cinematografele româneşti începând de vineri, transmite MediaProDistribution.

296 afișări
Imaginea articolului Filmul "Dansul dragostei 2" intră, vineri, în cinematografele româneşti

Filmul "Dansul dragostei 2" intră, vineri, în cinematografele româneşti

În urma succesului înregistrat în 2006 de "Dansul Dragostei", un film care s-a bucurat de încasări de aproape 100 de milioane de dolari, a sosit acum momentul pentru spectaculoasa lansare a noului film-fenomen "Dansul dragostei 2"/ "Step Up 2 The Streets", spune distribuitorul.

Pe marile ecrane vor apărea rebela Andie West (Briana Evigan), o nou-venită la Maryland School of the Arts şi pe ambiţiosul Chase (Robert Hoffman), starul absolut al şcolii. Împreună, cei doi se aventurează în căutarea senzaţiilor tari, pe care numai dansul străzii, cu mişcările lui extreme şi agresive le poate oferi. Trecând din sălile şcolii de dans în undergroundul din Baltimore, cei doi sunt hotărâţi să participe la cea mai mare şi mai dură competiţie de street dance.

Dacă Briana Evigan este o debutantă, publicul îi recunoaşte pe Robert Hoffman din producţiile "Iubesc pe cine nu trebuie"/ "She's The Man" şi "Ritmul străzii"/ "You Got Served", iar pe Will Kemp din "Van Helsing". În film mai joacă şi Cassie Ventura, alături de o distribuţie de animatori talentaţi la dans, descoperiţi la audiţii, mulţi dintre ei făcându-şi debutul în lumea filmului.

Cu o coloană sonoră ce urmează să fie lansată în curând în SUA, "Dansul dragostei 2" prezintă wall-to-wall rap, hip-hop şi R&B, inclusiv hitul "Low" al lui Flo Rida featuring T-Pain, şi alte single-uri noi şi clipuri video de la T-Pain, Missy Elliott, Enrique Iglesias, Trey Songz featuring Plies, Plies featuring Akon, Cassie, Cherish featuring Yung Joc.

Cum tensiunea creşte atât pe ringul de dans cât şi în viaţa personală, fiecare trebuie să înveţe să împace dragostea cu loialitatea, libertatea cu oportunităţile şi ceea ce este cu ceea ce crede că poate deveni.

Filmul "Dansul dragostei 2" va fi lansat pe marile ecrane, vineri, şi va rula la cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO şi City Plex (City Mall).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici