Filmul de desene animate "Pinguinii din Madagascar" are premiera în România pe 28 noiembrie

Animaţia "Pinguinii din Madagascar", care îi are ca protagonişti pe amuzanţii şi inteligenţii pinguini ce au apărut în franciza "Madagascar" şi sunt vedetele propriului serial de desene animate, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 28 noiembrie, potrivit distribuitorului Odeon Cineplex.

5049 afișări
Imaginea articolului Filmul de desene animate "Pinguinii din Madagascar" are premiera în România pe 28 noiembrie

Filmul de desene animate "Pinguinii din Madagascar" are premiera în România pe 28 noiembrie (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafx Foto)

Filmul "Pinguinii din Madagascar/ The Penguins of Madagascar" îi aduce pe marile ecrane pe amuzanţii Skipper (Căpitanul, n.r.) şi Kowalski, Rico şi Private (Soldatul, n.r.) care se aliază cu organizaţia sub acoperire The North Wind (Vântul nordic, n.r.), reprezentată de un agent secret a cărui voce este redată de actorul britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurată de John Malkovich.

Regia filmului este semnată de Simon J. Smith şi Eric Darnell. Smith a mai realizat animaţiile "Bee Movie: povestea unei albine", "Shrek" şi "Shrek 2", iar Eric Darnell a regizat cele trei pelicule din seria "Madagascar".

Vocile personajelor sunt asigurate de Tom McGrath (Skipper), Chris Miller (Kowalski), Christopher Knights (Private), Conrad Vernon (Rico), Benedict Cumberbatch (Classified) şi John Malkovich (Dr. Octavius Brine).

Cei patru pinguini au devenit celebri prin apariţiile din filmele seriei "Madagascar", din 2008 fiind şi protagoniştii unui serial de desene animate. De asemenea, amuzantele animale au apărut în mai multe scurtmetraje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici