Fiul în vârstă de cinci ani al cântăreţului Usher, internat de urgenţă

Usher Raymond V, fiul în vârstă de cinci ani al cântăreţului american Usher cu fosta lui soţie Tameka Foster, a fost internat de urgenţă la secţia de terapie intensivă a unui spital din Atlanta, luni, după ce şi-a prins o mână în canalul de scurgere al unei piscine.

272 afișări
Imaginea articolului Fiul în vârstă de cinci ani al cântăreţului Usher, internat de urgenţă

Fiul de cinci ani al cântăreţului Usher, internat de urgenţă (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit site-ului TMZ.com, copilul s-a scufundat pe fundul piscinei pentru a scoate o jucărie prinsă în canalul de scurgere, însă una dintre mâinile sale a rămas blocată în canalizare.

Mătuşa şi o cameristă au plonjat imediat încercând să îl scoată de pe fundul piscinei, însă încercările lor nu au avut succes, informează hollywoodreporter.com.

Doi muncitori de la o firmă de construcţii care efectuau lucrări de renovare în acea vilă au sărit în piscină şi au reuşit să îl elibereze pe băiat. Ei au executat manevrele de prim-ajutor şi l-au transportat apoi de urgenţă la spital.

Potrivit revistei People, Usher şi Tamika Foster s-au deplasat la rândul lor la spitalul din Atlanta pentru a fi alături de fiul lor. Fostul cuplu mai are un fiu, Naviyd Ely Raymond, în vârstă de patru ani.

Medicii spun că Usher Raymond V se simte "Ok", însă vor mai efectua o serie de teste medicale înainte de a putea să îl externeze, precizează site-ul tabloidului Daily Mail.

Incidentul a avut loc la un an după ce fiul în vârstă de 11 ani pe care Tamika Foster îl avea dintr-o relaţie precedentă, Kile Glover, a murit după ce a fost lovit în zona capului de un turist care făcea schi nautic pe Lacul Lenier din statul Georgia.

Usher a cerut divorţul de Tameka Foster în 2009, după o căsnicie care a durat mai puţin de doi ani.

Usher, în vârstă de 34 de ani, a fost descoperit la un concurs de talente, pe când avea 13 ani, şi de atunci a lansat pe piaţă şase albume. A jucat în seriale de televiziune şi filme, precum "Şcoala sub teroare", "O fată minunată" şi "In The Mix". Albumul său intitulat "Confessions", lansat în 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platină şi s-a vândut în peste 10 milioane de copii în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici