Forbes: Beyonce Knowles şi Jay-Z, cel mai bogat cuplu din showbiz

Cântăreţii americani Beyonce Knowles şi Jay-Z formează cel mai bogat cuplu de la Hollywood, după ce au câştigat, anul trecut, 129 de milioane de euro, potrivit unui clasament publicat de Forbes şi preluat de dailymail.co.uk.

35 afișări
Imaginea articolului Forbes: Beyonce Knowles şi Jay-Z, cel mai bogat cuplu din showbiz

Forbes: Beyonce Knowles şi Jay-Z, cel mai bogat cuplu din showbiz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În clasamentul realizat de Forbes, pe locul al doilea s-au situat actorii americani Will Smith şi Jada Pinkett Smith, care au obţinut, în 2007, câştiguri de 68 de milioane de euro.

David şi Victoria Beckham au fost desemnaţi al treilea cel mai puternic cuplu de la Hollywood, după ce au câştigat 46 de milioane de euro anul trecut, din contracte de sponsorizări şi campanii publicitare pentru companii precum Motorola, Adidas şi Pepsi.

Pe poziţia a patra s-au situat cântăreţii de muzică country Tim McGraw şi Faith Hill, cu 28 de milioane de euro, în timp ce pe poziţia a cincea s-au plasat cei care formează unul dintre cele mai celebre cupluri ale momentului, actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie, cu 27 de milioane de euro.

Topul zece al celor mai puternice cupluri din showbiz este completat, în ordine, de regizorul Judd Apatow şi actriţa Leslie Mann (24 de milioane de euro), cântăreţii Gavin Rossdale şi Gwen Stefani (22 de milioane de euro), cântăreţul de muzică country Keith Urban şi actriţa Nicole Kidman (20 de milioane de euro), baschetbalistul Tony Parker şi actriţa Eva Longoria Parker (18 milioane de euro) şi actorii Harrison Ford şi Calista Flockhart (17 milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici