FOTO Un Don Quijote la feminin, de succes: Cum a reuşit o tânără moldoveancă să vândă PLĂCINTE de 600.000, într-un an

Sătulă să tot lucreze pe salariul minim, Nicoleta Hriţcu, absolventă a două facultăţi - artă şi economie - a decis pe când avea 30 de ani să îşi încerce norocul în afaceri. Precum Don Quijote, tânăra moldoveancă n-a putut schimba lumea, dar a făcut din afacerea sa una de succes: 600.000 de euro câştigaţi numai anul trecut.

1802 afișări
Imaginea articolului FOTO Un Don Quijote la feminin, de succes: Cum a reuşit o tânără moldoveancă să vândă PLĂCINTE de 600.000, într-un an

FOTO Un Don Quijote la feminin, de succes: Cum a reuşit o tânără moldoveancă să vândă PLĂCINTE de 600.000, într-un an

În urmă cu aproape cinci ani, a deschis prima cofetărie Cuptorul Moldovencei, afacere ajunsă acum la un laborator şi trei spaţii de vânzare. Planurile pentru anul în curs vizează vânzări mai mari cu 30% faţă de cele din 2016, dar şi deschiderea unei noi cofetării şi a unui alt laborator, scrie Business Magazin.

„Sunt moldoveancă de la Soroca, de pe malul Nistrului”, se prezintă tânăra antreprenoare. „Lucrez la o transformare treptată din «moldoveancă», aşa cum mi se spunea în 2012, la «moldoveanca de la Cuptorul Moldovencei», aşa cum încep oamenii să-mi spună.”

Citeşte continuarea articolui pe Business Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici