De acum poţi încărca fotografii pe Instagram, de pe mobil, fără să ai aplicaţia instalată. Care sunt avantajele

Instagram şi-a modificat versiunea de mobil a site-ului, dând un motiv userilor săi de a nu mai folosi aplicaţia pe telefon.

385 afișări
Imaginea articolului De acum poţi încărca fotografii pe Instagram, de pe mobil, fără să ai aplicaţia instalată. Care sunt avantajele

Astfel, utilizatorii pot să încarce acum imagini direct pe site-ul Instagram.com, de pe varianta pentru mobil. Până recent, acest lucru era posibil doar prin aplicaţia dedicată.

Optând pentru versiunea web a Instagram, aceştia îşi pot salva bateria telefonului sau spaţiu pe smartphone, notează The Independent.

“Instagram.com (accesat de pe mobil) este o experienţă web optimizată pentru telefoanele mobile”, au spus reprezentanţii companiei, notează TechCrunch.

“Este gândită pentru a ajuta oamenii să aibă o experienţă completă pe Instagram, indiferent de pe ce device intră şi ce reţea de internet folosesc”.

Măsura a fost luată şi pentru a ajuta compania să atragă mai mulţi useri din ţările aflate în curs de dezvoltare, unde pachetele de date sunt scumpe, iar conexiunile Wi-Fi, rare.

Potrivit unui raport al AVG Technologies, de vara trecută, Instagram este a patra cea mai consumatoare de resurse aplicaţie, după Facebook, Google Maps şi Messenger.

Totuşi, de pe noua varianta pentru mobil, lipsesc faimoasele filtre foto şi posibilitatea de a încărca video.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici