VIDEO Macron îi ia apărarea soţiei sale, blamând misoginismul şi homofobia pentru OBSESIA presei faţă de Briggite

Noul preşedinte al Franţei susţine că misoginismul şi homofobia sunt de vină pentru ipotezele lansate în presă, conform cărora el nu poate fi îndrăgostit de soţia sa care este cu 25 de ani mai în vârstă decât el, scrie The Independent.

12258 afișări
Imaginea articolului VIDEO Macron îi ia apărarea soţiei sale, blamând misoginismul şi homofobia pentru OBSESIA presei faţă de Briggite

VIDEO Macron îi ia apărarea soţiei sale, blamând misoginismul şi homofobia pentru OBSESIA presei faţă de Briggite (Imagine: Hepta)

Făcând declaraţii pentru ziarul Le Parisien, Emmanuel Macron a vorbit pe marginea speculaţiilor despre sexualitatea sa şi ceea ce el descrie ca ”vieţi paralele” pe care oamenii i le-au ataşat.

Macron a mai spus că dacă nevasta lui era mai tânără decât el, nimeni nu ar fi pus la îndoială validitatea relaţiei.

“Dacă eram cu 25 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar fi gândit nici măcar pentru o secundă că nu aş putea fi un partener intim. Doar pentru că ea este cu 25 de ani mai în vârstă, multă lume spune: <<Această relaţie nu poate fi solidă, nu este posibil aşa ceva>>”, a spus noul preşedinte francez.

Diferenţa de vârstă de 25 de ani dintre cei doi a reprezentat un motiv de ridiculizare în presa din Franţa.

Cuplul a răspuns la "obsesia" mass-media, susţinând că dau dovadă de un misoginism înrădăcinat, făcând referire la Donald şi Melania Trump, a căror diferenţă de vârstă este exact aceeaşi. Cu toate acestea, presa nu a făcut niciun comentariu pe seama diferenţei lor de vârstă .

Macron a întâlnit-o prima oară pe Brigitte Trogneux când avea doar 15 ani şi era student. Cei doi au dezvoltat o relaţie apropiată când au lucrat împreună la o piesă de teatru.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus <<Orice vei face, eu o să mă însor cu tine>>”, a povestit Brigitte Trogneux jurnaliştilor de la Paris Match, anul trecut.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar Brigitte i-a fost alături în strânsa campanie prezidenţială.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici