FOTO, VIDEO Un iceberg, mai înalt decât cel care a scufundat Titanicul, este cel mai nou obiectiv turistic din Canada. Toată lumea vrea poze cu el

Un iceberg mai înalt ca cel care a scufundat Titanicul a transformat un mic oraş din Canada într-o destinaţie turistică de top, în doar câteva zile, scrie The Telegraph.

2915 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Un iceberg, mai înalt decât cel care a scufundat Titanicul, este cel mai nou obiectiv turistic din Canada. Toată lumea vrea poze cu el

Un iceberg, mai înalt decât cel care a scufundat Titanicul, este cel mai nou obiectiv turistic în Canada. Toată lumea vrea poze cu el

Zona a fost împânzită de oameni care vor să facă cele mai frumoase poze cu bucata de gheaţă imensă, a spus un rezident al oraşului, pentru CBC News.

Iceberg-ul, care este blocat în apa de mică adâncime de lângă Ferryland, este estimat a măsura 46 de metri la cel mai înalt punct al său.

”Este unul dintre cele mai mari pe care le-am văzut în ultimul timp pe aici”, a spus primarul Adrian Kavanagh presei canadiene. ”Este un iceberg imens şi este atât de aproape încât oamenii pot realiza poze superbe”.

Cu toate că s-a mişcat puţin şi bucăţi din el au căzut, nu dă semne că ar dispărea de lângă micul oraş din Canada.

În fiecare an, mai multe blocuri de gheaţă din Nord se desprind şi plutesc pe ţărmurile Canadei, însă acest fenomen se întâmplă mai târziu. 

”De obicei, nu vezi aşa ceva decât la sfârşitul lui mai, începutul lui iunie. Aşa că ceea ce se arată acum în faţa ochilor noştri este ceva extraordinar", a declarat Rebecca Acton-Bond, din cadrul Gărzii de Coastă Canadiene.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici