FURNICAR UMAN: Cum sunt ţinuţi sub control 500.000 de oameni - FOTO, VIDEO

Se ştie că japonezii sunt oameni cu calm, cu răbdare şi organizaţi. Elocvent în acest sens este şi un videoclip postat pe Internet în care se poate vedea cum jumătate de milion de japonezi stau la coadă pentru a intra la cel mai mare târg de reviste şi cărţi de benzi desenate din lume, organizat la Tokyo.

6965 afișări
Imaginea articolului FURNICAR UMAN: Cum sunt ţinuţi sub control 500.000 de oameni - FOTO, VIDEO

IMAGINI INCREDIBILE: Cum se mişă jumătate de milion milion de oameni într-o ordine totală - FOTO, VIDEO

Impresionant este şi numărul de oameni care se perindă la locul de desfăşurare al târgului, dar mai ales modul în care organizatorii reuşesc să-i ţină sub control pe cei care stau la rând, scrie Daily Mail.

Pentru a putea intra în posesia revistelor dorite, mii de oameni se aşează la coadă în faţa centrului Tokyo Big Sight cu multe zile înainte de debutul evenimentului, denumit Comiket (Comic Market).

Pentru a putea face faţă afluxului de oameni, organizatorii au pus la punct un sistem de control al cozilor formate de oameni.

În plus, cei care asistă sunt informaţi că pot evita aglomeraţia dacă se prezintă la locul de desfăşurare după orele amiezii, iar companiile de telefonie mobilă au instalat antene speciale în zonă pentru a putea face faţă cererilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici