"Furtuna tropicală", se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Furtuna tropicală" s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a doua săptămână consecutiv, după ce a obţinut încasări de 16,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

32 afișări
Imaginea articolului "Furtuna tropicală", se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

"Furtuna tropicală", se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Furtuna tropicală", în care mai joacă Jack Black şi Tom Cruise, a înregistrat încasări de 65,6 milioane de dolari în primele zece zile de la lansarea filmului în cinematografele din America de Nord. În "Furtuna tropicală", Robert Downey Jr, Ben Stiller şi Jack Black interpretează nişte actori care se confruntă cu traficanţii de droguri, în timp ce se află în Asia de Sud-Est pentru a face cel mai mare film de război. Filmul a fost regizat şi produs de Stiller.

Pe poziţia a doua, cu încasări de 15,1 milioane de dolari, s-a situat "Blonde Movie", un film despre aventurile unei Bunny Girl alungată de la reşedinţa Playboy, care devine şefa unei organizaţii studenţeşti.

Filmul de acţiune "Cursa mortală/ Death Race", lansat vineri pe marile ecrane, despre o serie de prizonieri forţaţi să participe la curse automobilistice, s-a situat pe poziţia a treia, cu încasări de 12,2 milioane de dolari.

Cea mai recentă parte a francizei "Batman", "Cavalerul Negru", a coborât de pe a doua pe a patra poziţie, înregistrând încasări de 10,3 milioane de dolari în a şasea săptămână de la lansarea pe marile ecrane. Filmul se situează pe locul al doilea în clasamentul celor mai de succes filme din toate timpurile, potrivit Media By Numbers. Filmul "Cavalerul Negru", în care joacă Christian Bale şi regretatul actor Heath Ledger, a înregistrat, până în prezent, încasări totale de 489,1 milioane de dolari, fiind devansat de pelicula de succes "Titanic", care a avut încasări de 601 milioane de dolari. Filmul a depăşit încasările peliculei "Războiul stelelor" - 461 de milioane de dolari. Reprezentanţii Warner Bros. au declarat că se aşteaptă ca filmul să aibă încasări totale de 520 de milioane de dolari.

O nouă parte a francizei "Războiul stelelor", intitulată "Star Wars: The Clone Wars", a ocupat poziţia a cincea în box office-ul nord-american, înregistrând încasări de 5,6 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansarea pe marile ecrane în America de Nord.

Pe locul al şaselea în box office-ul nord-american se situează comedia "Pineapple Express - O afacere riscantă", cu încasări de 5,6 milioane de dolari, aceasta fiind urmată de filmul horror "Mirrors", cu Kiefer Sutherland în rolul principal, care a avut încasări de 4,8 milioane de dolari.

Proaspăt lansat pe marile ecrane, "The Longshots", cu cântăreţul de rap Ice Cube, povestea adevărată a unei tinere care este inclusă în echipa de fotbal masculină locală, s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 4,3 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea se situează pelicula "Mamma Mia!", cu încasări de 4,3 milioane de dolari, aceasta fiind urmată de filmul "Mumia: Mormântul Împăratului Dragon", care a înregistrat încasări de 4 milioane de dolari în cel de-al patrulea weekend de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici