Gala MTV Video Music Awards 2011 va avea loc pe 28 august, la Los Angeles

Gala MTV Video Music Awards 2011 va avea loc, pentru al doilea an consecutiv, în oraşul american Los Angeles, pe 28 august, au anunţat, miercuri, reprezentanţii acestui post de televiziune.

335 afișări
Imaginea articolului Gala MTV Video Music Awards 2011 va avea loc pe 28 august, la Los Angeles

Gala MTV Video Music Awards 2011 va avea loc pe 28 august, la Los Angeles

Ceremonia, aflată la cea de-a 28-a ediţie, va avea loc, la fel ca şi în 2010, la Nokia Theatre din Los Angeles, unde Lady Gaga a purtat anul trecut o rochie din bucăţi de carne crudă, în timp ce grupul britanic Florence and the Machine a impresionat publicul printr-un recital spectaculos.

Gala din 2010 a fost urmărită de 11,4 milioane de telespectatori, o cifră care confirmă evoluţia ascendentă a cotei de audienţă de care se bucură acest eveniment, care a înregistrat un minim istoric de 5,8 milioane de telespectatori în anul 2006.

Celălalt eveniment important organizat de MTV, gala MTV Movie Awards, va avea loc pe 5 iunie, la Gibson Amphiteatre din Hollywood, Los Angeles.

Lady Gaga a fost desemnată marea câştigătoare la gala MTV Video Music Awards pe anul 2010, cântăreaţa americană obţinând opt trofee, inclusiv pentru cel mai bun videoclip al anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici