GALERIE FOTO - Locuri ideale pentru distracţie

Să joci poker în Las Vegas, să fii în Red Light District şi să nu ştii ce să alegi, să bei vodkă într-un bar din Rusia sau bere într-un pub din Dublin până dimineaţă, să dansezi la apusul soarelui pe o plajă din Brazilia....sunt doar câteva modalităţi de a te distra pe cinste.

295 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO - Locuri ideale pentru distracţie

Pasiune, senzualitate, dans, culoare, la cel mai înalt nivel, în Rio de Janeiro, nu numai în timpul Carnavalului, ci întreg anul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

 

GALERIE FOTO

Fără îndoială Las Vegas-ul este cel mai tare oraş în care poţi petrece în diferite moduri. Nu întâmplător "ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas..."

Pe lângă renumita vodkă şi alte plăceri tentante, Moscova oferă de toate: cultură, artă, modernism, lux, dar şi nenumărate locuri în care să poţi petrece.

Amsterdam-ul, unde drogurile uşoare sunt legale, are pe lângă provcatorul Red Light District şi coffeeshop-urile "speciale", o arhitectură superbă.

Pasiune, senzualitate, dans, culoare, la cel mai înalt nivel, în Rio de Janeiro, nu numai în timpul Carnavalului, ci întreg anul.

Pub-urile, dansul şi muzica specifice irlandezilor, sunt câteva din atuurile care fac din Dublin un loc ideal pentru petrecere.

În Londra, locurile perfecte pentru o noapte albă variază de la cele mai sofisticate până la cele mai punk.

New York-ul este oraşul care nu doarme niciodată, deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, unde poţi găsi cluburi zgomotoase, baruri liniştite, jazz, restaurante sofisticate.

Paris-ul, considerat "oraşul luminilor", este renumit pentru frumuseţea arhitecturală, dar şi a bulevardelor şi muzeelor.

O destinaţie de neuitat este Tokyo, care ascunde sub aspectul modern inima antică a Japoniei.

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Cele mai tari invenţii din lume

Fotografii memorabile

GALERIE FOTO - Locuri în care merită să ajungi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici