GALERIE FOTO: Poţi să ghiceşti cine e mama şi cine e fiica?

  • Joleen Diaz, „cea mai sexy” mamă din lume, este confundată cu fiica ei de 19 ani.
  • Acesta nu este singurul caz.
  • Poţi să îţi dai seama cine e mama şi cine e fiica în galeria foto ataşată?
3640 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Poţi să ghiceşti cine e mama şi cine e fiica?

Poţi să ghiceşti cine e mama şi cine e fiica?

Joleen Diaz, 43 ani, şi fiica sa de 19 ani, Meilani Parks, au rup internetul în două cu o serie de fotografii publicate pe Instagram. O postare cu ele în bikini te face să crezi că sunt surori, potrivit New York Post.
 
Eşti oficial cea mai sexy mamă din lume!" a comentat un utilizator, la postare.
 
În ciuda diferenţei de 24 de ani, femeile din California sunt obişnuite să fie confundate. Joleen Diaz explică modul cum arată printr-un regim strict de îngrijire a pielii la care se adaugă o dietă. Contribuie şi genele foarte bune pe care le moşteneşte de la mama ei.
 
De multe ori am auzit oameni spunând că au crezut că mama mea este sora mea", a declarat Diaz.
 
Cele două nu sunt singurele care s-au confruntat cu acestă problemă. Vă prezentăm, în galeria foto, alte cazuri de mamă şi fiică care arată ca şi cum ar fi surori. Poţi să îţi dai seama cine e cine?
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici