GALERIE FOTO Rochiile vedetelor la Oscar 2017. Cele mai reuşite, dar şi cele mai puţin inspirate ţinute de la gală

Premile Academiei sunt o ocazie ideală pentru a purta cele mai spectaculoase şi mai extravagante rochii şi costume. În fiecare an o parte din artişti reuşesc să se ridice la aşteptările criticilor, în timp ce alţii nu reuşesc să mulţumească pe nimeni.

7848 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Rochiile vedetelor la Oscar 2017. Cele mai reuşite, dar şi cele mai puţin inspirate ţinute de la gală

Cele mai reuşite, dar şi cele mai puţin inspirate ţinute de la Gala Oscar 2017 (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Emma Stone nu a câştigat doar Oscarul petru cea mai bună actriţă într-un rol principal, ci şi un loc pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la Gala Premilor Academiei. Alături de ea se află şi actriţa Ruth Negga, modelul Karlie Kloss sau actriţa Taraji P. Henson.
 
 
Ruth Negga, a apărut într-o rochie roşie Valentino
 
 
Isabelle Huppert, în Armani Privé 
 
 
Emma Stone, în Givenchy Haute Couture, cu bijuterii de la Tiffany &Co
 
 
Karlie Kloss, în Stella McCartney
 
 
Taraji P. Henson, într-o rochie Alberta Ferretti
 
 
Jessica Biel în KaufmanFranco şi bijuterii Tiffany & Co.
 
 
 
Alicia Vikander, în Louis Vuitton
 
 
Cele mai prost îmbrăcate
 
Chiar dacă în acest an au fost puţine „erori“ într-ale modei, criticii au reuşit să găsească câţiva candidaţi la titlul cea mai proastă ţinută.  Modelul Blanca Blanco a ales o rochie cu un imprimeu neinspirat şi o crăpătură prea lungă, în timp ce Faye Dunaway a ales o rochie satinată cu un o terminaţie de voal. 
 
 
 
Blanca Blanco
 
 
Faye Dunaway
 
 
Cynthia Erivo
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici