GALERIE FOTO Zeci de cupluri din Timişoara au prins lacăte ale iubirii pe “Podul Îndrăgostiţilor”

Zeci de cupluri din Timişoara au prins, marţi, lacăte ale iubirii de grilajul “Podului Îndrăgostiţilor” din oraş, iar cheile le-au aruncat în Bega, cu scopul de a-şi demonstra dragostea eternă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

640 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Zeci de cupluri din Timişoara au prins lacăte ale iubirii pe “Podul Îndrăgostiţilor”

GALERIE FOTO Zeci de cupluri din Timişoara au prins lacăte ale iubirii pe “Podul Îndrăgostiţilor”

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Acţiunea “Podul Îndrăgostiţilor – Lacătele Iubirii” a fost organizată de Clubul Rotaract Cetate Timişoara, iar în acest an a ajuns la ediţia cu numărul patru. Marţi, de Ziua Îndrăgostiţilor, cuplurile din oraş au fost încurajate să vină pe podul pietonal de lângă Parcul Copiilor pentru a-şi demonstra dragostea la fel ca la Paris sau în alte mari oraşe din lume.

Astfel, zeci de îndrăgostiţi au venit de acasă cu lacăte sau le-au primit de la voluntarii clubului şi le-au prins de grilajul podului.

Lacătele au fost încuiate, iar cheile aruncate în râul Bega, ca simbol al iubirii veşnice.

“Rotaract Cetate Timişoara şi-a propus ca prin acest proiect să ofere îndrăgostiţilor oportunitatea de a-şi demonstra dragostea eternă, prin legarea unui lacăt de pod şi aruncarea cheii în apă. Ne-am inspirat din marile oraşe, am văzut că acolo este o chestie foarte mare şi încercăm şi la Timişoara să facem acelaşi lucru. Cuplurile sunt foarte încântate de această idee, sunt din ce în ce mai multe lacăte pe pod, care sunt puse nu doar de 14 februarie, ci şi în alte zile din an”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele Rotaract Cetate Timişoara, Carmen Silaghi.

Printre cei care au prins lacăte ale iubirii de grilajul podului pietonal din Timişoara s-au numărat şi Mara şi Sorin, de 23, respectiv 21 de ani, amândoi studenţi.

“Ne-am cunoscut în cămin acum patru luni şi ne iubim foarte mult, dragostea e mare între noi. Noi sperăm să dureze dragostea dintre noi şi să ne întâlnim şi anul viitor probabil pe acelaşi pod. E prima oară când punem un lacăt pe pod, iar iniţiativa mi se pare drăguţă, minunată”, ne-a spus Mara.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici