"Game of Thrones" a fost cel mai piratat serial în 2017. Ce alte producţii încheie clasamentul

"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a fost cel mai piratat serial în 2017, urmat în top de seriile "The Walking Dead" şi "The Flash", informează BFM TV.

1144 afișări
Imaginea articolului "Game of Thrones" a fost cel mai piratat serial în 2017. Ce alte producţii încheie clasamentul

"Game of Thrones" a fost cel mai piratat serial în 2017. Ce alte producţii încheie clasamentul

Potrivit topului realizat de site-ul Torrentfreak - pe baza numărului de descărcări ilegale de pe platforma BitTorrent -, serialul produs de HBO se bucură încă de un mare succes în rândul fanilor care preferă să îl pirateze pentru a-l viziona.

Acesta este al şaselea an consecutiv în care serialul HBO, o adaptare a romanelor lui George R. R. Martin, care nu va fi difuzat pe micile ecrane în 2018, ocupă prima poziţie în acest top.

În luna septembrie, cel de-al şaptelea sezon al serialului "Game of Thrones" fusese piratat de un miliard de ori, potrivit datelor furnizate de Muso, o companie care colectează şi analizează date privind pirateria online.

Primul şi penultimul episod al sezonului sunt cele care au fost descărcate ilegal de cele mai multe ori, de 187 de milioane de ori, respectiv 185 de milioane de ori.

Pe poziţia a noua în acest top se află serialul "Suits", în care joacă logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, actriţa Meghan Markle.

Prezentăm mai jos Topul 10 al celor mai piratate seriale în 2017:

1. "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones"

2. "The Walking Dead: Invazia zombi/ The Walking Dead"

3. "The Flash"

4. "Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory"

5. "Rick and Morty"

6. "Prison Break"

7. "Sherlock"

8. "Vikings"

9. "Costume/ Suits"

10. "Arcaşul/ Arrow"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici