Revelion la Copacabana | Autorităţile braziliene se aşteaptă la 3 milioane de participanţi

Autorităţile din Rio de Janeiro spun că se aşteaptă ca 3 milioane de persoane să participe la festivităţile de Revelion organizate pe celebra plajă Copacabana, transmite AFP.

251 afișări
Imaginea articolului Revelion la Copacabana | Autorităţile braziliene se aşteaptă la 3 milioane de participanţi

Revelion la Copacabana: autorităţile braziliene se aşteaptă la 3 milioane de participanţi

În anii precedenţi, câte aproximativ două milioane de persoane au petrecut Revelionul pe plaja Copacabana, în ţinute albe, aşa cum o cere tradiţia.

"Credem că vor fi trei milioane de persoane", a spus Marcelo Alves, şeful oficiului pentru turism municipal Riotur, într-o conferinţă de presă care a avut loc miercuri.

Consiliul municipal a spus că vor fi mobilizaţi pentru acest eveniment 1.032 de poliţişti. Autorităţile guvernamentale au anunţat anterior că au fost anulate permisiile a 2.000 de poliţişti militari pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentelor.

În ciuda violenţelor şi a problemelor financiare care afectează oraşul, Riotur se aşteaptă la 2,7 milioane de turişti de Revelion, ceea ce ar aduce aproximativ 600 de milioane de dolari la bugetul Rio de Janeiro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici