Gary Sinise, implicat într-un accident de automobil

Actorul Gary Sinise, protagonistul serialului "CSI: New York - Criminaliştii", a fost implicat într-un accident de automobil care s-a produs vineri, în Statele Unite ale Americii.

194 afișări
Imaginea articolului Gary Sinise, implicat într-un accident de automobil

Gary Sinise, implicat într-un accident de automobil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Staci Wolfe, agentul de presă al actorului, a spus că Sinise era pasager într-un automobil care a fost implicat într-un accident. Potrivit site-ului contactmusic.com, rănile suferite de actorul american nu sunt grave.

Gary Sinise, în vârstă de 57 de ani, urma să susţină un concert alături de trupa sa, Lt. Dan Band, în cadrul unui eveniment de caritate, organizat la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul Martinsville, din statul Virginia. Actorul avea programat un alt concert, pentru acest weekend, în oraşul Palm Desert din statul California.

Concertul din Martinsville a fost reprogramat, iar show-ul din Palm Desert a fost anulat.

Gary Sinise interpretează unul dintre rolurile principale în serialul poliţist "CSI: New York - Criminaliştii", care a debutat în 2004. Filmările pentru următorul sezon al serialului au fost deja încheiate şi nu au fost astfel afectate de accidentul suferit de actor.

În cariera lui prestigioasă, Gary Sinise a câştigat multe premii, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur, şi a fost nominalizat la premiile Oscar. În 1992, Sinise a regizat şi interpretat rolul principal, George Milton, în reuşita adaptare cinematografică a romanului "Oameni şi şoareci". Gary Sinise a fost nominalizat la premiul Oscar, la categoria cel mai bun actor în rol secundar, pentru prestaţia sa din filmul "Forrest Gump", din 1994, în care jucat rolul locotenentului Dan Taylor. A câştigat Globul de Aur pentru rolul Harry S. Truman, din filmul "Truman", din 1995. În 1998, Sinise a fost recompensat cu premiul Emmy pentru lungmetrajul de televiziune "George Wallace". Actorul american s-a remarcat într-o serie de alte producţii cinematografice, precum "Apollo 13", "Răscumpărarea", "Culoarul morţii", "În pielea lui John Malkovich" şi "Culoarea minciunii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici