George Clooney s-a despărţit de iubita sa, Sarah Larson

Actorul american George Clooney s-a despărţit de iubita sa, Sarah Larson, cu care a avut o relaţie de un an, potrivit revistei People.

14 afișări
Imaginea articolului George Clooney s-a despărţit de iubita sa, Sarah Larson

George Clooney s-a despărţit de iubita sa, Sarah Larson (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Citând o sursă "anonimă", publicaţia, care l-a desemnat pe Clooney de două ori "cel mai sexy bărbat în viaţă", dă asigurări că actorul în vârstă de 47 de ani s-a despărţit de Sarah Larson după o relaţie care a durat aproape un an.

Purtătorul de cuvânt al actorului premiat cu un Oscar pentru rolul din filmul "Syriana" (2006) a spus că refuză "să comenteze viaţa privată" a clientului său.

Sarah Larson, în vârstă de 29 de ani, a lucrat ca barmaniţă într-un bar dintr-un cazino din Las Vegas, oraş în care Clooney a filmat unele dintre cele mai mari succese comerciale ale sale, "Ocean's 11" şi "Ocean's 13", lansat în vara anului 2007.

Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 - 1993, şi a avut relaţii cu femei extrem de frumoase şi celebre, precum Renée Zellweger şi Lisa Snowdon.

Actorul a glumit adesea despre frica sa de angajament şi lipsa de dorinţă de a avea copii. "Mi-ar fi foarte greu să am o relaţie, pentru că prima mea dragoste este munca şi a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleaşi motive. "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate şi nu poţi să faci lucrurile pe jumătate cu ei", a afirmat Clooney.

Iubita ideală ar trebui să aibă râsul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts, aspectul lui Michelle Pfeiffer şi ambiţia lui Jennifer Lopez, potrivit declaraţiilor starului.

Bunele sale prietene Nicole Kidman şi Julia Roberts au făcut un pariu celebru, acela că George Clooney va deveni tată înainte de a împlini 40 de ani (2001). Cele două frumuseţi au pierdut pariul şi au completat fiecare câte un cec pentru vedeta din seria aventurilor lui "Danny Ocean". Clooney a refuzat, însă, să primească banii şi a dublat pariul, spunând că nu va deveni tată până la 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici