George Michael, arestat din nou pentru deţinere de droguri

Starul muzicii pop George Michael a primit un avertisment din partea poliţiei după ce a fost arestat într-o toaletă publică din Londra pentru deţinere de droguri, au indicat autorităţile britanice sâmbătă seara.

38 afișări
Imaginea articolului George Michael, arestat din nou pentru deţinere de droguri

George Michael, arestat din nou la Londra pentru deţinere de droguri

"Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat pe 19 septembrie sub suspiciunea de deţinere de droguri, în cartierul Hampstead Heath", a declarat un purtător de cuvânt din partea poliţiei londoneze.

Cântăreţul a fost dus la comisariat, unde a primit un avertisment pentru deţinere de droguri de clasele A şi C, potrivit poliţiei. Conform legilor britanice, printre drogurile din clasa A se numără crack-ul şi cocaina.

George Michael, în vârstă de 45 de ani, a recunoscut că a consumat droguri în trecut.

Michael apare regulat în tabloidele britanice. În iunie 2007, el a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa unor substanţe care se eliberează doar pe reţetă. De asemenea, starului i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani. De altfel, în ultimii doi ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan, din cauza drogurilor sau a alcoolului.

Artistul a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

În 2006, Michael, care a vândut 80 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în cursul căruia a fumat cannabis şi a declarat: "Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici