George Michael va înregistra un cântec special pentru căsătoria prinţului William

Cântăreţul George Michael va înregistra un cântec compus special pentru a celebra apropiata căsătorie a prinţului William cu logodnica sa, Kate Middleton.

55 afișări
Imaginea articolului George Michael va înregistra un cântec special pentru căsătoria prinţului William

George Michael va înregistra un cântec special pentru căsătoria prinţului William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Căsătoria regală va avea loc pe 29 aprilie la Londra, iar renumitul cântăreţ britanic a declarat că abia aşteaptă să privească ceremonia şi le-a promis fanilor "un cadou special" pentru a sărbători evenimentul, informează contactmusic.com.

"M-am tot gândit la Will şi Kate. Sunt bucuros pentru William. Întreaga ţară se pregăteşte pentru această mare petrecere! Hai să avem propria noastră petrecere în stilul Twitter. În loc să alegem «Cântecul zilei», hai să alegem un cântec pe care eu vi-l voi oferi aici în această săptămână", a scris cântăreţul britanic într-un mesaj postat pe Twitter.

"Mă voi aşeza la pian şi asta e tot. Voi înregistra vocea de la mine de acasă. Haideţi, fete şi băieţi, ce fel de cântec să fie? Nu poate fi o piesă în stilul meu, deoarece cântecele mele sunt puţin prea triste", a adăugat starul britanic.

George Michael a declarat, totodată, că a refuzat în trecut să cânte pentru prinţul William, cu ocazia unei petreceri organizate de mama acestuia, prinţesa Diana, la palatul Kensington.

"L-am întâlnit doar de două ori şi era un copil atât de simpatic. De fapt, chiar mi-a cerut să cânt. Pe atunci, el avea doar opt ani. Eram la o petrecere de Crăciun la palatul Kensington şi, fie că mă credeţi, fie că nu, eu sunt prea timid pentru a cânta în faţa unui număr mic de persoane. Aşadar, am refuzat. A fost dureros pentru el, micul lui zâmbet de Crăciun i-a dispărut de pe chip, însă singurele persoane pe care le cunoşteam în acea încăpere erau Diana şi Elton John. Aşadar, l-am refuzat pe viitorul rege al ţării", a adăugat cântăreţul britanic.

Michael, care a vândut 80 de milioane de albume, cu hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas", a declarat pentru Reuters, în 2005, că plănuieşte să "dispară" cu totul din lumea muzicii pop.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici