Gest de omenie în vreme de pandemie. Britney Spears oferă ajutor fanilor săi: „Trimiteţi un mesaj şi eu vă voi ajuta”

  • Vedeta a anunţat vineri, într-un video publicat pe pagina sa de Instagram, că va alege trei fani cărora le va cumpără produsele de care au nevoie în vremurile acestea grele
  • Milioane de persoane sunt izolate la domiciliu şi se confruntă cu şomaj, transmite CNN.
  • De asemenea, Britney Spears a nominalizat şi alte vedete să-i urmeze gestul
1235 afișări
Imaginea articolului Gest de omenie în vreme de pandemie. Britney Spears oferă ajutor fanilor săi: „Trimiteţi un mesaj şi eu vă voi ajuta”

Sursa foto: Instagram

„Lumea noastră trece prin vremuri atât de grele acum. Fie că aveţi nevoie de alimente sau scutece pentru copii sau orice altceva, trimiteţi un mesaj şi eu vă voi ajuta”, a spus cântăreaţa pe Instagram.

Gestul său face parte dintr-o nouă provocare lansată pe reţelele sociale, #DoYourPartChallenge, prin care oamenii explică ce anume fac ei pentru a-i ajuta pe alţii în vreme de criză, iar apoi nominalizează alte trei persoane să ia parte la provocare.

Spears i-a nominalizat pe Will Smith, Kate Hudson şi pe iubitul ei, Sam Asghari.

Aceasta nu este prima oară când Britney Spears donează pentru o cauza nobilă. În 2017, artista a creat un tablou pe care l-a scos la licitaţie pentru 10.000 de dolari. Banii au ajutat victimele atacului armat din Las Vegas. Alte vedete - inclusiv Justin Timberlake, Donatella Versace şi mulţi jucători din NBA - au contribuit şi ele cu bani pentru a ajuta şcoli, spitale şi cantine sociale afectate de pandemia de coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici