Gestul unei femei care s-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont

Cine nu şi-ar dori să îşi verifice contul bancar într-o zi şi să descopere că a primit de nicăieri 37 de milioane de dolari. Ruth Balloon, din Dallas, Texas, a avut parte de o asemenea surpriză, relatează ABC13 News.

3733 afișări
Imaginea articolului Gestul unei femei care s-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont

S-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont

Femeia a povistit că îşi terminase tura la magazinul de încălţăminte unde lucra, câd s-a gândit să verifice soldul cardului. Nu i-a venit să creadă când a văzut suma afişată. „Speram că cineva chiar ne-a dăruit aceşti bani”, a mărturisit ea.

Primul gând care i-a trecut prin minte după aflarea veştii a fost să respire adânc şi să îl sune pe soţul ei. Acesta a contactat imediat reprezentanţii băncii, Legacy Texas, şi s-a interesat despre depunerea care era în mod evident prea bună ca să fie adevărată. Banca a confirmat că este vorba de o greşeală de preluare a datelor şi a retras imediat banii, potrivit ABC13 News.

„Am fost milionari. Am o captură de ecran care dovedeşte asta, aşa că o pot spune cu voce tare. E o poveste pe cinste”, a spus femeia. A adăugat că n-ar fi putut păstra bani care nu-i aparţin, deşi acum speră ca banca să ofere o răsplată pentru gestul său. „Un premiu de mulţumire nu ar prinde rău deloc, ştiţi? Pentru că am fost un client exemplar şi i-am anunţat cât de repede am putut”, a mai zis ea.

Banca a explicat că eroarea s-a produs din cauza introducerii greşite a unor date.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici