Ghimbirul, lămâia şi usturoiul, cumpărate în exces în vreme de COVID-19

  • În perioada de pandemie în Statele Unite au crescut vânzările de ghimbir cu 94%, usturoiul cu 62%, iar europenii au consumat lămâi şi citrice mai mult ca în anii precedenţi.
  • Ghimbirul, lămâia şi usturoiul sunt renumite pentru întărirea sistemului imunitar şi sunt foarte bune antivirale.
  • Un blogger nutriţionist te îndeamnă să consumi Vitamina C din alimentele de sezon, precum căpşuni, cireşe.
5029 afișări
Imaginea articolului Ghimbirul, lămâia şi usturoiul, cumpărate în exces în vreme de COVID-19

Ghimbirul, lămâia şi usturoiul, cumpărate în exces în vreme de COVID-19

Tu cum ai încercat să ai grijă de tine în această epidemie? Un raport al vânzărilor arată că a crescut consumul de ghimbir, lămâie şi usturoi mai mult ca în anii precedenţi. Aceste alimente cunoscute ca fiind şi medicamente ,, naturiste” te ajută să stai departe de orice gripă sau afecţiuni respiratorii.

Oana Trifu Bulzan, blogger nutriţionist, spune că un ceai de orice fel cu ghimbir şi cu lămâie este o combinaţie super sănătoasă, „super benefică pentru corp”.

„În momentul de faţă ştim că este bine să ne ferim de supra-stimularea sistemului imun, acea furtună citochină despre care s-a tot vorbit, de fapt are de-a face cu un sistem imun hiperreactiv şi din acest motiv trebuie să avem permanent grijă să nu stimulăm nici prea mult nici prea puţin sistemul imun.

E mai bine să ne reorientăm către alimente şi mai puţin către suplimente.

Găsim vitamina C şi în produsele verzi închis la culoare, găsim în broccoli, găsim în o mulţime de alte citrice, găsim şi în alimentele de sezon, am avut sezon de căpşuni, acum vin cireşele.

Ştiu că la un moment dat se goliseră rafturile de usturoi, este foarte bine că am început să consumăm usturoi, nu ştiu dacă o să ne scape de Coronavirus, dar este un foarte bun antiviral este un ingredient foarte bun pe care ar trebui să-l consumăm şi în pandiemie şi în afara pandemiei”, a afirmat blogger nutriţionist Oana Trifu Bulzan.

Până la începutul lunii iunie în Statele Unite au crescut vânzările de ghimbir cu 94%, usturoiul cu 62% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar în Europa consumatorii au optat pentru consumul vitaminei C, astfel au crescut vânzările de lămâi şi citrice.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici