Actriţa Gillian Anderson renunţă la sutien: „Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”

  • Actriţa Gillian Anderson le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că a renunţat să mai poarte sutien.
  • „Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric, eu nu mai port sutien”, a spus actriţa din „The Crown”.
  • Scriitorul Nicky Clark a lăudat atitudinea actriţei faţă de articolul vestimentar „care se presupune a fi bun pentru noi fără a fi neapărat bun cu noi”.
6115 afișări
Imaginea articolului Actriţa Gillian Anderson renunţă la sutien: „Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric”
Actriţa Gillian Anderson, cunoscută pentru rolurile din „X-Files”, „The Crown” sau „Sex Education”, le-a mărturisit urmăritorilor într-un live pe Instagram că a renunţat să mai poarte sutien.
 
„Sunt atât de leneşă, nici măcar nu mai port sutien. (...) Îmi pare rău. Nu îmi pasă dacă sânii îmi ajung până la buric, eu nu mai port sutien”, a spus Gillian Anderson. 
 
Actriţa care joacă în prezent roulul terapeutei sexuale Jean Milburn în serialul „Sex Education” a continuat discuţia pe tema lenjeriei de corp, manifestându-şi nemulţumirea: „E al naibii de incomodă”. Totul a pornit de la remarca unui participant la sesiunea de Q&A, întrebări şi răspunsuri, curios să afle ce ţinute purta în casă, în timpul carantinei.

Mulţi utilizatori de pe reţeaua de socializare s-au regăsit în cuvintele lui Gillian Anderson, iar momentul a fost preluat în alte postări care au devenit virale: „Dacă Gillian Anderson, de două ori premiată cu Globul de Aur şi câştigătoare a premiilor Emmy, spune Adio sutien!, cine suntem noi să o contrazicem?”.

Scriitorul şi militantul social Nicky Clark a lăudat-o pe Anderson într-o rubrică a ziarului britanic The Independent: „Salut atitudinea lui Gillian Anderson faţă de sânii lăsaţi - evidenţiază relaţia noastră de iubire şi ură (eng. love-hate relationship) cu un articol vestimentar care se presupune a fi bun pentru noi fără a fi neapărat bun cu noi".

Anderson a câştigat Globul de Aur la începutul acestui an pentru cea mai bună actriţă în rol secundar dintr-un serial TV, pentru rolul Margaret Thatcher din „The Crown”. De asemenea, va interpreta rolul lui Eleanor Roosevelt în viitoarea serie TV Showtime „The First Lady”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici