Gisele Bundchen îşi doreşte o familie mai mare

Top modelul brazilian Gisele Bundchen a declarat într-un interviu recent că Benjamin, fiul ei în vârstă de patru luni, i-a adus atât de multă fericire în viaţă încât îşi doreşte şi alţi copii cu soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, informează femalefirst.co.uk.

55 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen îşi doreşte o familie mai mare

Gisele Bundchen îşi doreşte o familie mai mare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acelaşi interviu, top modelul brazilian a mărturisit că "nu îi pasă absolut deloc" de impactul pe care o nouă sarcină l-ar putea avea asupra corpului ei.

"Vreau să am mulţi copii. Nu contează dacă trupul meu se va schimba. E cel mai minunat lucru din lume. Unii spun că, după câteva sarcini, sânii încep să se lase, însă mie nu-mi pasă absolut deloc de acest aspect", a declarat Gisele Bundchen.

După naşterea fiului ei Benjamin, Gisele Bundchen a mărturisit că priorităţile i s-au schimbat. Deşi a rămas interesată de cariera ei de model, creşterea micuţului Benjamin reprezintă în prezent principala ei preocupare.

"Nu renunţ la podiumul de defilare şi nici la cariera mea de model. Voi lucra pur şi simplu într-un ritm mai lent, deoarece doresc să petrec mai mult timp alături de fiul meu", a adăugat modelul brazilian într-un interviu acordat revistei britanice Hello!.

"Benjamin este cel mai drăguţ lucru din lume. E incredibil. Dragostea pe care o simt pentru el nu poate fi descrisă. Tot ceea ce îmi doresc în viaţă este să devin o mamă bună. Vreau să îl învăţ lucrurile bune şi valorile din viaţă, iar acesta este cel mai important lucru pe care o mamă poate să îl ofere copilului ei", a adăugat Gisele Bundchen.

Top modelul brazilian Gisele Bundchen, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit în februarie 2009 cu starul fotbalului american Tom Brady, în vârstă de 32 ani, membru al echipei New England Patriots.

Benjamin este primul copil al lui Gisele, în timp ce fotbalistul de la New England Patriots mai are un fiu, John, cu fosta sa iubită, actriţa Bridget Moynahan.

În 2009, Gisele Bundchen s-a situat, pentru a treia oară consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut venituri de 25 de milioane de dolari, în perioada iunie 2008 - iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici