Google îl omagiază pe vânătorul de crocodili Steve Irwin | FOTO

Google şi-a folosit motorul de căutare pentru a-l omagia pe conservaţionistul Steve Irwin. Vânătorul de crocodili iubit de întreaga lume ar fi împlinit astăzi 57 de ani, relatează ABC News.

4250 afișări
Imaginea articolului Google îl omagiază pe vânătorul de crocodili Steve Irwin | FOTO

Google îl omagiază pe vânătorul de crocodili Steve Irwin | FOTO

Logo-ul Google a fost înlocuit vineri de o ilustraţie a australianului în timp ce acesta ţine un crocodil în braţe, aceasta fiind prima imagine dintr-o serie care îl arată pe Irwin bucurându-se de aventurile de a fi activist pentru drepturilor animalelor, star de televiziune şi om de familie.

Utilizatorii Google din întreaga lume au văzut ilustraţiile, acest lucru ajutând la o creştere în căutările online pentru numele personalităţii australiene.

Prin intermediul unui blog care acompaniază tributul, soţia lui Irwin, Terri, îşi reaminteşte cum luna de miere mai puţin tradiţională a celor doi a inspirat seria de televiziune ce avea să-l facă pe Irwin un star internaţional.

Cei doi s-au căsătorit în Oregon, Statele Unite, în 1992 dar nu aveau planuri de a se aşeza la casa lor.

„Am primit un telefon de la un braconieri care încerca să ucidă un crocodil uriaş din nord estul Australiei, aşa că în loc de lună de miere, eu şi cu Steve am mers acolo pentru a salva crocodilul înainte ca oamenii răi să îl prindă”, scrie Terri.

„Am invitat o echipă de filmare să vină cu noi şi să documenteze eforturile noastre de salvare”, continuă aceasta.

„Nu am ştiut la acea vreme, dar această întâmplare se va transforma în primul episod din Vânătorul de Crocodili şi într-o aventură de 14 ani, filmând în locaţii australiene şi din lume”, adaugă Terri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici