Goran Bregovic şi-a fracturat o vertebră căzând dintr-un copac

Muzicianul sârb Goran Bregovic, cunoscut pentru colaborarea de succes cu cineastul Emir Kusturica, şi-a fracturat o vertebră căzând dintr-un copac, potrivit agenţiei de presă Tanjug.

171 afișări
Imaginea articolului Goran Bregovic şi-a fracturat o vertebră căzând dintr-un copac

Goran Bregovic şi-a fracturat o vertebră căzând dintr-un copac (Imagine: Mediafax Foto)

Starea lui Bregovic este "stabilă" şi nu prezintă "complicaţii neurologice", a indicat Vladimir Djukic, medic la clinica din Belgrad unde muzicianul a fost spitalizat.

Bregovic a căzut dintr-un arbore de patru metri, aflat în grădina casei sale din Belgrad, potrivit Tanjug.

Goran Bregovic, în vârstă de 58 de ani, a compus numeroase coloane sonore pentru filme şi este liderul Orchestrei pentru Nunţi şi Înmormântări, care a promovat muzica ţigănească în Balcani şi în lumea întreagă.

Născut la Sarajevo dintr-o mamă sârboaică şi un tată croat, Goran Bregovici a părăsit fosta Iugoslavie în 1992, în timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995). Cântăreţul îşi împarte timpul între Franţa şi Serbia.

Muzicianul a susţinut numeroase concerte în România şi chiar a declarat că se consideră unul dintre artiştii importanţi ai ţării noastre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici