„Greu de despachetat”. Cinci oameni s-au chinuit două minute ca să deschidă un cadou dat de Firea primarului Madridului | VIDEO

Cinci oameni s-au chinuit aproape două minute ca să desfacă un cadou adus de Gabriela Firea pentru primarul Madridului, Manuela Carmena, scrie jurnalistul Felix Damian, care a postat pe Facebook şi o înregistrare video a momentului.

1710 afișări
Imaginea articolului „Greu de despachetat”. Cinci oameni s-au chinuit două minute ca să deschidă un cadou dat de Firea primarului Madridului | VIDEO

„Greu de despachetat”. 5 oameni s-au chinuit 2 minute ca să deschidă un cadou dat de Firea primarului Madridului

Obiectul de artă, respectiv o vază, oferit de primarul Gabriela Firea era învelit in două rânduri de hârtie, care acoperea o cutie urâtă de carton, murdară şi lipită cu bucăţi de bandă adezivă, potrivit sursei citate.

"Întâlnirea de la primaria Madridului a fost gestionată de Ambasada României, a cărei conducere a fost mult mai preocupată de cenzurarea presei, decât de evitarea unor situaţii penibile de protocol precum aceasta. Şi asta nu e tot! Pare incredibil pentru o ţară europeană ca România, dar şeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa. (...) Bineînţeles că spaniolii nu s-au supărat pentru lipsa de tact a diplomaţilor români (purtători de valize diplomat), antrenaţi doar ca să smulgă telefoanele mobile din mâinile cetăţenilor. Vezi cazul încă nesoluţionat al fostului purtător de cuvinte al Ambasadei de la Madrid!Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedeşte încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenţei şi cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare", a scris jurnalistul pe Facebook.

La finalul postării, acesta se întreabă retoric dacă era chiar nevoie de o delegaţie de 21 de oameni la semnarea unui simplu acord de colaborare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici