"Happy Hour" împlineşte vineri trei ani de la lansare

Emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV împlineşte, vineri, trei ani de la lansare, programul fiind difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.45, informează postul de televiziune.

45 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" împlineşte vineri trei ani de la lansare

"Happy Hour" împlineşte vineri trei ani de la lansare

Staruri de peste Ocean, concursuri cu premii trăsnite, exclusivităţi, vedete surprinse în cele mai nebănuite ipostaze, dezvăluiri pe care numai Cătălin Măruţă a ştiut să le provoace, întâlniri cu oameni interesanţi, confesiuni pe celebra Happylica, toate acestea s-au strâns în cei trei ani de "Happy Hour", care se împlinesc vineri, 22 octombrie.

Încă de la lansarea sa la Pro TV, emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă şi-a adjudecat şi confirmat, de la o ediţie la alta, poziţia de lider de audienţă pe tronsonul său orar. Fie că a premiat telespectatorii cu hohote de râs, fie că a pus la cale întâlniri cu vedete internaţionale sau a iscat discuţii controversate, emisiunea de la Pro TV i-a cucerit pe cei mai mulţi telespectatori.

"Happy Hour" s-a întâlnit de-a lungul acestor trei ani cu staruri internaţionale din lumea muzicii şi a filmului, precum Eric Braeden, Fran Drescher, Vonda Shepard, Al Bano, Michele Placido, Cheeky Girls, Earnest Valentino, cu oameni interesanţi de pe glob, cu poveşti impresionante, precum Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, Sultan Kosen, cel mai înalt om din lume, Amanda Moore, cea mai mică mamă din Europa.

"Happy Hour" a omagiat în aceşti trei ani personalităţi care au marcat generaţii întregi, precum Maria Tănase, Mihaela Runceanu, Gheorghe Dinică, Draga Olteanu Matei, Doina Badea, Laura Stoica, Marina Sturdza şi le-a dezvăluit telespectatorilor cele mai emoţionante întâmplări din vieţile acestora. Nici vedetele autohtone nu au scăpat de curiozitatea lui Măruţă, astfel că întâlnirile de pe Happylica s-au lăsat uneori cu confesiuni picante, alteori cu lacrimi emoţionante sau adevăruri spuse cu mare sinceritate.

La trei ani de la lansare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17.45, telespectatorii îşi potrivesc ceasul pentru întâlnirea cu Cătălin Măruţă, pentru că "nimic nu e mai bun ca «Happy Hour» de azi decât «Happy Hour» de mâine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici