HBO va produce un serial de comedie despre orgasm

După "revoluţia" provocată pe micile ecrane de serialul "Totul despre sex", postul de televiziune HBO a decis să împingă mai departe limitele explorării din domeniul comediilor despre sex, urmând să producă de această dată un serial despre orgasm, informează allocine.fr.

63 afișări
Imaginea articolului HBO va produce un serial de comedie despre orgasm

HBO va produce un serial de comedie despre orgasm

Postul de televiziune american, renumit pentru serialele sale îndrăzneţe, va adapta pentru micul ecran romanul jurnalistei newyorkeze Mara Altman "Thanks for Coming: A Young Woman's Quest for an Orgasm".

Tânăra jurnalistă în vârstă de 26 de ani descrie în acest volum - inspirat din propriile experienţe - aventurile sale în căutarea orgasmului, o stare de voluptate sexuală pe care nu a cunoscut-o niciodată.

Mark Steven Johnson va scrie scenariul pentru televiziune, iar Howard Deutch va asigura regia episodului pilot. Pentru moment, nu se cunoaşte distribuţia acestui proiect.

Serialul TV "Totul despre sex", produs şi difuzat de HBO, în care joacă Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, a avut 94 de episoade. "Totul despre sex" le are ca protagoniste pe Carrie, Samantha, Charlotte şi Miranda, patru prietene care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Acţiunea are loc în New York, cele patru femei discutând probleme legate de dragoste, sex, dar şi despre rolul femeii în societate.

Serialul are la bază cartea cu acelaşi titlu scrisă de Candace Bushnell, alcătuită din editorialele sale publicate în ziarul New York Observer. Creatorul serialului este Darren Star, în timp ce producători sunt Michael Patrick King, Darren Star şi Sarah Jessica Parker.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici