Heather Locklear, acuzată de fugă de la locul accidentului, a fost achitată

Actriţa americană Heather Locklear, arestată de poliţia din Los Angeles în luna aprilie, fiind acuzată că a fugit de la locul accidentului minor pe care l-a provocat în apropiere de reşedinţa ei din Ventura County (SUA), a fost achitată, informează accesshollywood.com.

15 afișări
Imaginea articolului Heather Locklear, acuzată de fugă de la locul accidentului, a fost achitată

Heather Locklear, acuzată de fugă de la locul accidentului, a fost achitată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit departamentului de poliţie din Ventura County, probele prelevate de pe autoturismul BMW de culoare neagră al starului din serialul TV "Melrose Place" se potrivesc cu cele descoperite în dreptul semnului de circulaţie "Parcarea interzisă", care a fost găsit doborât pe trotuar, în apropiere de zona în care locuieşte Heather Locklear.

Incidentul a fost raportat poliţiei locale la câteva ore după ce s-a întâmplat.

"Nu există dovezi suficiente pentru a stabili identitatea persoanei care conducea automobilul în timpul coliziunii. Ca urmare, nu va fi întocmit niciun dosar penal", a declarat Gregory D. Totten, procurorul general al districtului Ventura, care a precizat că automobilul în cauză este totuşi înmatriculat pe numele actriţei Heather Locklear şi al fostului ei soţ, Richie Sambora.

Acesta nu este primul incident de acest fel în care este implicată actriţa americană. În septembrie 2008, Heather Locklear a fost arestată în oraşul Montecito, la 150 de kilometri la nord-vest de Los Angeles. Poliţia a găsit maşina actriţei parcată pe marginea autostrăzii, blocând parţial una dintre benzi. Testele la care a fost supusă actriţa au relevat prezenţa în sânge a unor medicamente eliberabile doar pe bază de reţetă medicală.

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, a jucat într-un alt serial de succes, "Melrose Place".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici