Heidi Klum, dată în judecată de un producător de bijuterii de lux

Supermodelul german Heidi Klum a fost dată în judecată de un producător francez de bijuterii de lux, Van Cleef and Arpels, deoarece a copiat un model al unei bijuterii dintr-o colecţie cunoscută cu scopul de a-l promova drept creaţie proprie.

8 afișări
Imaginea articolului Heidi Klum, dată în judecată de un producător de bijuterii de lux

Heidi Klum, dată în judecată de un producător de bijuterii de lux

Van Cleef and Arpels cere companiei supermodelului german, Heidi Klum GmbH, şi Mouawad, o altă firmă pentru care Klum a creat bijuterii, daune în valoare de 25.000 de dolari. Producătorul francez de bijuterii de lux susţine că ambele companii au încercat să obţină profit de pe urma comercializării unei bijuterii, sub forma unui trifoi, creată iniţial de Van Cleeg and Arpels pentru colecţia Alhambra.

Compania Van Cleef&Arpels Inc este deţinută de grupul Richemont.

Heidi Klum este căsătorită cu artistul britanic Seal, aceştia având împreună trei copii. Klum a devenit celebră în 1990 pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. În prezent, top modelul moderează emisiunea TV "Project Runway", în care sunt prezentaţi creatori de modă care încearcă să se afirme în acest domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici